menu

Училище за обучение на кучета

В едно невероятно зелено кътче с удобен паркинг, близо до градът работи училището за обучение на кучета включващо и хотел за кученца и котенца. Едно място което е изградено с водещата мисъл да е в полза на вашият четирикрак приятел, в които той да се обучава и временно да се грижим за него.
С многогодишен опит от 1996 г. училището използва утвърдени методи, които предполагат дълбоки знания, търпение и любов към животните, за да се обучи верният ви приятел. Всичко това се случва съобразено с особеностите и личността на всяко животно и съобразено с нуждите на неговия собственик.
Обучението е с продължителност 1-2 месеца и се определя от целите, които са заложени в обучението.

Транспорт на животни

Сигурно транспортиране на вашия приятел с или без вашето присъствие до всяка точка с нашето такси за животни.

Основно обучение

Могат да се обучават всички кучета независимо от тяхната порода. Започва от 6 месечна възраст и засяга също и обучението на собственика за правилното общуване с кучето. Включва заучаването на 10-15 команди и е с продължителност 1-2 месеца. Крайната цел е собственика да стане треньор на своето куче.

Пазач на място

Обучението за пазач се осъществява, когато кучето е навършило 12 месеца – тоест е пораснало. Нужна предпоставка е да е минало основно обучение. Насочено е както към защита на собственика така и към цялото му семейство.

Личен пазач

Обучението е за хора с високи очаквания и хора които имат нужда. Кучето се учи да е с постоянно насочено внимание за сигурността на своя собственик. За своя собственик то е готово да се саможертва ако има нужда. Много добри пазачи с и тези, който са научат да предупреди човек за наближаваща опасност или посегателство към личното му имущество. Кучето пазач не е куче което постоянно лае, нито куче което е в готовност да напада безразборно случайни минувачи. Кучето пазач трябва да е с уравновесен характер, от самото обучение то ще научи как да използва своите инстинкти на пазач само когато е нужно. Обучението за пазач се осъществява, когато кучето е навършило 12 месеца – тоест е пораснало.Нужна предпоставка е да е минало основно обучение.

Противоотрова

С обучението „ПРОТИВООТРОВА” кучето Ви се учи да яде по определен начин, само от своята купичка и в определен час. По този начин то се учи да не яде от земята или от чужди ръце в резултат на което се намалява опасността от нежелани последствия когато някой се опита да му подхвърли отрова. Обучението „ПРОТИВООТРОВА” може да се осъществи в синхрон с „ОСНОВНОТО ОБУЧЕНИЕ” поотделно .Това е от най-трудните видове обучение и за да е успешно собственика на кучето трябва да следва напътствията и съветите на треньора. Това се налага поради инстинкта на кучето да си набавя храна. Обучението започва в училището и продължава във вашият дом.

Корегиране на проблемно поведение

Ако по каквато и да е причина се притеснявате за поведението на вашето куче действайте веднага! Погрижете се за Вашето спокойствие и за спокойствието на вашия верен приятел. Възможните причини за нарушеното поведение на нашите кучета могат да бъдат следните: всички видове стрес, в това число и страх от самота, изследователско поведение, игрово поведение, неудовлетвореност на някакви потребност, физиологично състояние на кучето и някои болести, привличане на внимание, навик за такова поведение или неправилно хранене. Изразността на поведението може да се определя от породата, от ранния опит на кученцето и от възпитателните способности на стопанина. Играта за животните е голямо училище. По време на игра и чрез играта животните се обучават на всичко онова, което ще им потрябва в бъдеще: да ловуват, да се отбраняват, да нападат, да бъдат полов партньор и т.н. Първия път, когато се появи проблем, това е случайност; втория път – вече е станало навик.Именно затова ние се ангажираме да Ви помогнем навреме за да расте вашия приятел в хармония с вас и заобикалящият го свят.